XIII КОНГРЕС НАЦИОНАЛНЕ АСОЦИЈАЦИЈЕ УДРУЖЕЊА ЗДРАВСТВЕНИХ РАДНИКА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ СА МЕЂУНАРОДНИМ УЧЕШЋЕМ ОКТОБАР 2019

Учинили би сте нам изузетну част и задовољство да прихватите наш позив за присуство и учешће у раду на XIII Конгресу Националне асоцијације удружења здравствених радника Србије са међународним учешћем, који ће се одржати у Хотелу „БРЕЗА“ од 02.  06Октобра  2019. године.

Пошаљи рад на конгрес овде

Национална асоцијација удружења здравствених радника Србије одржава сваке године два Конгреса и то у мају и октобру, и том приликом окупља најеминентније предаваче из Србије и региона.

Циљ Конгреса је да стимулише размену резултата и идеја у свим областима које наш Конгрес обухвата и да негујемо сарадњу између различитих профила здравствених радника и сарадника.

На конгресу ће бити презентовани и радови у виду усмених саопштења и постер презентација као и педесетак едукативних предавања.

Акредитациони број XIII конгреса Националне асоцијације удружења здравствених радника Србије са међународним учешћем је Д-1-226/19. Акредитован за лекаре, стоматологе, фармацеуте, биохемичаре, медицинске сестре и здравствене техничаре.
Конгрес је бодован са 13 бодова за акредитоване предаваче, 11 за усмена саопштења, 9 за постер презентације и 8 за пасивне учеснике.

Пленарна тема XII конгреса Националне асоцијације удружења здравствених радника Србије са међународним учешћем је: „ЛЕЧЕЊЕ АФЕРЕЗАМА“

Предавач пленума: академик Проф.др сци мед – научни саветник, дописни члан САНУ, Институт за трансфузиологију и хемобиологију Војномедицинска академија Београд

Учешће на конгресу узеће Друштва Националне асоцијације удружења здравствених радника Србије и то:

  1. Друштво медицинских сестара и бабица НАУЗР Србије
  2. Друштво санитарно – еколошких инжињера и техничара НАУЗР Србије
  3. Друштво дијететичара – нутрициониста НАУЗР Србије
  4. Друштво лабораторијских технолога и техничара НАУЗР Србије
  5. Друштво физио и радних терапеута НАУЗР Србије
  6. Друштво фармацеутских техничара НАУЗР Србије
  7. Друштво струковних медицинских радиолога и рентген техничара НАУЗР Србије
  8. Друштво зубних техничара НАУЗР Србије

Очекујемо Вас на Конгресу и радујемо се Вашем доласку.